Infoisinfo Nederland

Brasserie 6
Restaurant in Zutphen

www.hotelsgravenhof.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0575 596 86?

Adres

'S Gravenhof 6. P.C. 7201DN, Zutphen, Gelderland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Brasserie 6

Hotel in Zutphen, Koffie in Zutphen, Nederlands in Zutphen, Lunch in Zutphen

Hotel Zutphen – Hampshire Hotels ???? .
Kamers & suites .

Houdt u ook zo van lekker eten? Proef dan de heerlijke gerechten in één van de restaurants in het hotel. Onder de nok van het dak, met authentieke 17de eeuwse kapconstructie, bevinden zich suites met elk hun unieke inrichting. Met 71 kamers en drie luxe suites heb je een ruime keuze in kamers. Check beschikbaarheid en boek direct online. .
Restaurant & bar .

Houdt u ook zo van lekker eten? Proef dan de heerlijke gerechten in één van de restaurants in het hotel. In het Serrerestaurant komt de geur van vers gebakken croissants de gasten tegemoet voor een heerlijk ontbijt. Bij Schulten Hues & Friends, in de gewelvenkelder van het hotel, vormen spectaculaire gerechten van bekroonde Nederlandse meester-chefs de menukaart. Alle drie de restaurants hebben ieder een compleet eigen stijl. Een aantal kamers van het hotel hebben uitzicht op het prachtige ’s- Gravenhof en de Walburgiskerk en hebben een authentieke tint. .
Restaurant & bar .

Hampshire Hotel – Zutphen is zeker een bezoekje waard! Het gezellige en sfeervolle Hampshire Hotel – Zutphen ligt midden in het centrum van de eeuwenoude Hanzestad Zutphen. Bij Schulten Hues & Friends, in de gewelvenkelder van het hotel, vormen spectaculaire gerechten van bekroonde Nederlandse meester-chefs de menukaart. Alle drie de restaurants hebben ieder een compleet eigen stijl. En bij de trendy Brasserie 6 kunt u genieten van een lunch, diner of een heerlijk Zutphens kopje koffie. .
Wil je ook lekker slapen? Probeer de “Royal Auping” bedden in Eden Hotel Zutphen, deze bedden staan garant voor een heerlijke nachtrust. Zutphen is dé stad voor wandelingen door de oude binnenstad of fietstochten langs vele mooie plekjes. In het hotel bevinden zich zowel 17de en 18de eeuwse schilderijen als hedendaagse kunst. Het interieur vormt een bijzondere combinatie van architectuur en kunst. In het Serrerestaurant komt de geur van vers geb
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 12:00 23:00
   Dinsdag 12:00 23:00
   Woensdag 12:00 23:00
   Donderdag 12:00 23:00
   Vrijdag 12:00 23:00
   Zaterdag 12:00 23:00
   Zondag 12:00 23:00

Beoordelingen van Brasserie 6 (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe